Bir bey olarak kendime bayan arkadaş ilanı bakıyordum ve bu nedenden dolayı aslında bulsam bile kendime uygun olan bir bayan arkadaş bulamadım. Ve bu nedenden dolayı hayatıma renk katacak mutluluk huzur verecek bir bayan arkadaş arıyorum.
Ve bunu belirtmek istedim ve bu yüzden bayan arkadaş ilanı açmak istedim. Biraz size kendimden bahsedeyim biraz da. Yaşım 33 bekar çalışan yalnız yaşayan bir beyim. Aslında tam olarak yalnız yaşıyorum da denmez.Ailem ile altlı üstlü kalıyoruz. Ailem alt katta ben de kendi evimde üst katta kalıyorum ancak bir tek akşamları çıkıyorum. Bu nedenden dolayı tam olarak yalnız yaşıyorum denmez. Hiç evlenmedim çünkü kendimi hazır hissetmiyordum evliliğe karşı. Bunun da sebebi hayatımı işimi gelirimi bir düzene sokmadan evlenmek gibi bir düşüncem yoktu. Tabi ailemin genel olarak maddi durumumuz iyi ancak bir erkek olarak kendi ayaklarımın üstünde durmak özellikle bir aile kurduktan sonra aileme gelip şu eksik yada paraya ihtiyacım var dememek için şöyle bir şey de var desem de ikiletmeden yaparlar destek olurlar ancak bunu ben istemiyorum. Bu nedenden dolayı hazır olmadan düşünmedim evliliği.Yani hem maddi yönden hem de manevi yönden kendimi hazır hissetmem önemliydi benim için. Dürüst, saygılı, kibar nazik kültürlü bir beyim. Hayatım da ki kadına değer önem ve kıymet veririm onun mutluluğu için çabalarım ancak ben nasıl uğraşıyorsam karşımda ki bayan dan da aynı özveriyi beklerim. Çünkü evlilik dediğin tek kişilik değil bir hayatı bir ömür boyu iki kişi bir olarak geçirecek ayrı değilsin bir bütün kararları birlikte alarak bir şeyleri paylaşarak hayatı evliliği sürdürürsün. En azından ben ailem den bu şekilde gördüm öğrendim.
Hayatıma girecek bayan arkadaşın yaşı 25-33 arası olabilir. Bekar olması ilk tercihim ancak evlenmiş de ayrılmış da olabilir. Ancak çocuğu olmazsa sevinirim. Dürüst, saygılı samimi, bakımlı bir bayan arıyorum. Evine ailesine düşkün evi ve ailesini sahip çıkacak benimseyecek evi ile ilgilenmesini seven bir bayan arkadaş arıyorum. Şunu da belirtmek isterim kötü bir alışkanlığım ve gece hayatım yoktur. Daha çok evinde ailesi ile olmayı yada eşi ile olmayı onunla birlikte vakit geçirmesini seven bir beyim. İlgilenen bayanların bayan arkadaş ilanı cevap vermesini bekliyor olacağım.
Bayan Arkadaş İlanı
230 Gösterim
Nisan 29, 2020